BEHANDLINGAR

SKADEBEHANDLING

MANUELL MEDICIN

Våra arbetsområden inom manuell medicin är skadebehandling & rehabilitering som vi har jobbat med i många år. Vi jobbar med traditionella & alternativmedicinska behandlingar och har därmed större möjligheter att uppnå önskvärda resultat.

Ett besök börjar med undersökning sedan behandling och avslutas med råd av övningar för självbehandling.

SKADEBEHANDLING/MANUELL MEDICIN

15 min

220 kr

SKADEBEHANDLING/MANUELL MEDICIN

30 min

380 kr

HOMEOPATI

En människa som är sjuk och har ett antal symptom kan bli botad av en medicin som hos en frisk människa framkallar liknande symptom. Denna princip kallas "liknande bör botas med liknande". Homeopatin strävar efter att ge kroppen den rätta impulsen för att den ska kunna läka sig själv och uppnå balans på både fysisk, emotionell och mental nivå.

HOMEOPATI KONSULTATION

60 min

600 kr

HOMEOPATI ÅTERBESÖK

30 min

380 kr

AKUPUNKTUR

Hur fungerar det?

Akupunktur påverkar nervsystemet så att smärtsignaler blockeras. Man stimulerar också frisättning av kroppens eget morfin och endorfin på samma sätt som vid muskelarbete.

Behandlingen

Nålarna som används vid akupunktur är sterila och av engångstyp. Själva sticket känns nästan inte, men för att nerven skall stimuleras roteras nålen försiktigt fram och tillbaka. Behandlingstiden kan variera mellan 15-45 min. Man bör räkna med en förbättring efter ca 3 gånger. En normal behandlingsperiod kan vara 8-12 gånger.

AKUPUNKTUR

30 min

380 kr

Vill du göra en livsstilsförändring?

Då är MI-samtal något för dig. Vi hjälper dig att hitta motivationen och ger dig verktygen för att du ska nå dina mål. Din målsättning kan vara vad som helst, allt från att komma igång med träning, gå ner i vikt eller vill du kanske sluta röka.

MI-SAMTAL

30 min

350 kr

VAXNING

Inför vaxning måste hårstråna vara minst 5mm långa och området som ska vaxas måste vara rent och får inte vara insmord.

ARMHÅLOR

15 min

200 kr

UNDERBEN

30 min

300 kr

HELA BEN

45 min

450 kr

Bokningsinfo

Vid bokat besök ser vi gärna att ni kommer 5-10 minuter innan bokad tid. Avbokning ska ske senast före kl 09:00 samma dag som besökstiden. Sen avbokning eller uteblivet besök debiteras till fullpris. Det går även bra att boka per telefon, 033 - 10 33 33

Alla behandlingar som är angivna i minuter är den totala besökstiden.