BEHANDLINGARSKADEBEHANDLING
MANUELL MEDICIN

Våra arbetsområden inom manuell medicin är skadebehandling & rehabilitering som vi har jobbat med i många år. Vi jobbar med traditionella & alternativmedicinska behandlingar och har därmed större möjligheter att uppnå önskvärda resultat.

Ett besök börjar med undersökning sedan behandling och avslutas med råd av övningar för självbehandling.

SKADEBEHANDLING/MANUELL MEDICIN

15 min

250 kr

SKADEBEHANDLING/MANUELL MEDICIN

30 min

420 kr

HOMEOPATI

En människa som är sjuk och har ett antal symptom kan bli botad av en medicin som hos en frisk människa framkallar liknande symptom. Denna princip kallas "liknande bör botas med liknande". Homeopatin strävar efter att ge kroppen den rätta impulsen för att den ska kunna läka sig själv och uppnå balans på både fysisk, emotionell och mental nivå.

HOMEOPATI KONSULTATION

60 min

650 kr

HOMEOPATI ÅTERBESÖK

30 min

420 kr

AKUPUNKTUR

Akupunktur påverkar nervsystemet så att smärtsignaler blockeras. Man stimulerar också frisättning av kroppens eget morfin och endorfin på samma sätt som vid muskelarbete.

Nålarna som används vid akupunktur är sterila och av engångstyp. Själva sticket känns nästan inte, men för att nerven skall stimuleras roteras nålen försiktigt fram och tillbaka. Behandlingstiden kan variera mellan 15-45 min. Man bör räkna med en förbättring efter ca 3 gånger. En normal behandlingsperiod kan vara 8-12 gånger.

AKUPUNKTUR

30 min

420 kr

BOKNINGSINFO

Vid bokat besök ser vi gärna att ni kommer 5-10 minuter innan bokad tid. Avbokning ska ske senast före kl 09:00 samma dag som besökstiden. Sen avbokning eller uteblivet besök debiteras till fullpris. Det går även bra att boka per telefon, 033 - 10 33 33

Alla behandlingar som är angivna i minuter är den totala besökstiden.